Over ons    |    Informatie    |    Contact

Actueel nieuws

Bouwvak 2018

donderdag 02 augustus 2018

Tijdens de bouwvak zijn de Leidinggroothandels in Haaksbergen en Hoogezand dagelijks geopend van 08.00 tot 17:00 uur.

Transport is in overleg mogelijk.

Lees verder

Aankondiging prijswijziging

dinsdag 12 december 2017

Ongetwijfeld heeft u via de vakliteratuur vernomen dat er per 1 januari aanstaande veel prijsstijgingen te verwachten zijn. Zo ook bij de producten die wij in ons assortiment voeren. Per 15 januari 2018 worden onze prijzen aangepast.

Lees verder

Vacature Magazijnmedewerker Haaksbergen vervuld

maandag 06 november 2017

De vacature voor Magazijnmedewerker in Haaksbergen is vervuld. Vind je het jammer dat je achter het net gevist hebt en wil je graag bij De Leidinggroothandel werken? Hou onze website en social media-kanalen (FB en LinkedIn) in de gaten voor actuele vacatures.

Lees verder

Vacature: Magazijnmedewerker vestiging Haaksbergen

maandag 23 oktober 2017

Voor onze vestiging in Haaksbergen zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker draagt zorg voor de ontvangst, controle, opslag en uitgifte van goederen.  Hij is verantwoordelijk voor de goederenvoorraad en zorgt voor een juiste en tijdige levering van bestellingen. Ook helpt de magazijnmedewerker klanten aan de balie en verricht hij voorkomende montagewerkzaamheden. 

Lees verder

Zwemmen voor het goede doel

donderdag 24 augustus 2017

De Leidinggroothandel steunt Groningen Swim Challenge.

Het is een enorme prestatie, meedoen aan de Groningen Swim Challenge. Deze zwemestafette van Zoutkamp naar Groningen is een sportieve, maar ook een financiële uitdaging. De deelnemers testen zichzelf en zamelen tegelijkertijd, al zwemmend in het Reitdiep, geld in voor het goede doel. Voor wie de estafette te veel van het goede is, is de City Swim/Kids Swim door de grachten van Groningen een mooi alternatief. De Leidinggroothandel steunt deze initiatieven van harte en levert een deel van het materieel. Medeorganisator van de Swim Challenge Johan Molenaar vertelt over het goede doel, de sportieve uitdagingen en de samenwerking met De Leidinggroothandel.

Lees verder

Aangepaste openingstijden bouwvak

donderdag 10 augustus 2017

Tijdens de bouwvak zijn wij geopend van 8:00 uur tot 17:00 uur.

Wij bezorgen ook.

Lees verder
login