Over ons    |    Informatie    |    Contact

Actueel nieuws

Zwemmen voor het goede doel

donderdag 24 augustus 2017

De Leidinggroothandel steunt Groningen Swim Challenge.

Het is een enorme prestatie, meedoen aan de Groningen Swim Challenge. Deze zwemestafette van Zoutkamp naar Groningen is een sportieve, maar ook een financiële uitdaging. De deelnemers testen zichzelf en zamelen tegelijkertijd, al zwemmend in het Reitdiep, geld in voor het goede doel. Voor wie de estafette te veel van het goede is, is de City Swim/Kids Swim door de grachten van Groningen een mooi alternatief. De Leidinggroothandel steunt deze initiatieven van harte en levert een deel van het materieel. Medeorganisator van de Swim Challenge Johan Molenaar vertelt over het goede doel, de sportieve uitdagingen en de samenwerking met De Leidinggroothandel.

Lees verder

Aangepaste openingstijden bouwvak

donderdag 10 augustus 2017

Tijdens de bouwvak zijn wij geopend van 8:00 uur tot 17:00 uur.

Wij bezorgen ook.

Lees verder

De Leidinggroothandel adviseert COOL-FIT 2.0-systeem voor LTS-Winschoten

woensdag 09 augustus 2017

30% minder energieverlies, 50% sneller te installeren en 100% corrosie- en condensvrij: dat is het COOL-FIT 2.0-systeem van Georg Fischer (GF). Dit unieke, voorgeïsoleerde kunststof leidingsysteem wordt, op advies van De Leidinggroothandel, voor het eerst in Nederland gebruikt voor hemelwaterafvoer (HWA). Het bouwproject LTS-Winschoten heeft de primeur. Paul Zandbelt (Sales Manager Building Technology Georg Fischer), Wim Rocks (projectleider aannemingsbedrijf Eurodam) en John Otto (installateur) vertellen hoe het innovatieve systeem werkt en wat de voordelen zijn.

Lees verder

Topdrukte op zonovergoten informatiemarkt en barbecue

dinsdag 11 juli 2017

Zonovergoten, drukbezocht en informatief, dat was de informatiemarkt en barbecue van de Leidinggroothandel in een notendop. Leveranciers toonden vernieuwende producten en bezoekers onderhielden contacten of legden nieuwe.

Lees verder

Prijswijzigingen 2017

woensdag 22 februari 2017

Een aantal van onze leveranciers hebben aangegeven hun prijzen per maart of april te verhogen. Zodoende ontkomen wij er niet aan deze wijzigingen medio maart in onze brutoprijzen door te voeren.

Lees verder

Informatiemarkt + BBQ

woensdag 15 juni 2016

De Leidinggroothandel organiseert elk jaar een informatiemarkt + BBQ. Op deze informatiemarkt komen leveranciers en klanten bij elkaar. Onder het genot van een barbecue en een drankje, kunnen onze relaties met elkaar informatie uitwisselen.

Lees verder
login