Over ons    |    Informatie    |    Contact

MULTI-FIX-PLUS met KIWA keur

maandag 13 juli 2020

De KEMPER MULTI-FIX-PLUS, statische inregelafsluiter beschikt nu over het noodzakelijke KIWA Certificaat. Met dit certificaat is aantoonbaar dat ze voldoen aan de wet- en regelgeving voor drinkwater en warmtapwater. De KEMPER MULTI-FIX-PLUS is beschikbaar in de diameters DN15-DN50.

De KEMPER MULTI-THERM inregelafsluiter beschikt al geruime tijd over dit keurmerk. Zekerheid van een KIWA-test volgens de BRL-K602.

Voor het juiste evenwicht tussen de juiste volumestroom en het behoud van de juiste temperatuur op elke plek in de installatie is het toepassen van inregelafsluiters onvermijdelijk.

Met de thermostatische inregelafsluiter KEMPER MULTI-THERM is de hydraulische balans eenvoudig te realiseren. Deze zorgt voor het thermisch gestuurd fijn-reguleren van de volumestroom op basis van de temperatuur en ondersteunt ook automatisch de thermische desinfectie bij temperaturen hoger dan 70 °C.

Voor het in stand houden van de hydraulische balans in installaties met meerdere hydraulische niveaus zijn daarnaast aanvullend statische inregelafsluiters nodig. De KEMPER MULTI-FIX-PLUS inregelafsluiter maakt een handmatige instelling van de kleinste volumestromen mogelijk.

Door de KEMPER inregelafsluiters te combineren met de meetsensoren voor temperatuur en volumestroom kunnen installaties snel en effectief worden ingeregeld.

Terug
login