Over ons    |    Informatie    |    Contact

Scoren met 1 bout

vrijdag 18 december 2009

In samenwerking met Georg Fischer heeft De Leidinggroothandel een actie van de Plast/Joint koppeling, een koppeling geschikt voor kunststof buizen welke met slechts één bout te bevestigen is.

 

 

De actie

  • Bij bestelling van 3 Plast/Joints ontvangt u een bierfust á 5 liter t.w.v. € 13,50.
  • Bij bestelling van 5 Plast/Joints ontvangt u een heerlijke taart voor 20 personen t.w.v. € 29,50.
  • Bij bestelling van 10 Plast/Joints ontvangt u een DeWalt bouwradio t.w.v. € 117,50.

Deze actie start op 1 december 2009 en loopt t/m 31 maart 2010.

Voor een actieformulier met hierop de actievoorwaarden en artikelen, kunt u deze hieronder downloaden:

Hieronder vind u een korte beschrijving van de Plast/Joint koppeling.

Plast/Joint trekvast met één bout

 

Met het toenemende gebruik van kunststof buizen in de water- en gasmarkt en de continue ontwikkeling van nieuwe kunststof materialen, neemt ook de vraag naar kunststof buizen toe. En daarmee ook de behoefte aan een gebruiksvriendelijke, trekvaste, mechanische kwaliteitsverbinding voor verschillende kunststof buizen zoals PE en PVC in water- en gassystemen.

Trekvast met slechts één bout!

Met de Plast/Joint van +GF+ Piping Systems maakt u een hierboven omschreven kwaliteitsverbinding met slechts één bout! Of u nu in een sleuf vol water staat, of op een plaats zonder elektriciteit, de Plast/Joint kan altijd geïnstalleerd worden. De Plast/Joint kan hierdoor worden gezien als een alternatief voor elektro- of moflassen van PE op PE, als eenvoudige trekvaste verbindingen van PVC op PVC of juist de lastige combinatie van PE op PVC. En dankzij het één-bout-systeem is het nog nooit zo snel en eenvoudig gegaan.

Progressieve grip en afdichting

Door de mogelijkheid de losse klemring in de gewenste positie te draaien, biedt het één bout klemringsysteem u altijd optimale toegang tot de bout. Zodra de bout is aangedraaid, grijpt de gripring zich vast op de buis. De grip is progressief, dus bij toename van de druk in de buis, neemt ook de grip op de buis toe. Het afdichten gebeurt middel een progressief Multi-Lip afdichtingssysteem; een rubberring die strakker op de buis klemt, naarmate de inwendige druk toeneemt.

Hier nog enkele praktijkvoorbeelden

  

Terug
login