Over ons    |    Informatie    |    Contact

Nieuw in het assortiment van De Leidinggroothandel: Het Uponor Meerlagenleidingsysteem

maandag 06 juli 2015

Uponor Meerlagenleiding

De uit vijf lagen bestaande Uponor Meerlagenleiding vormt de basis van het Uponor Meerlagenleidingassortiment. Door de voordelen van kunststof en metaal te combineren, staat de Uponor Meerlagenleiding garant voor een uiterst flexibele, betrouwbare installatie. De zuurstofdiffusiedichte Meerlagenleiding heeft dezelfde vormvastheid en lineaire verandering als metalen leidingen. De omvangrijke kwaliteitscontrole tijdens de productie zorgt voor maximale veiligheid in de drinkwaterinstallatie.

Uponor Press fittingen

De Uponor Press fittingen zijn, voor een vlot verloop van de werkzaamheden en een perfect resultaat, optimaal op de Meerlagenleidingen afgestemd. De persfittingen zijn beschikbaar in een diameter van 14 tot 50 mm. Door de kleurcodering kunnen de fittingen snel worden ingedeeld. Dat verschaft duidelijkheid op de bouwplaats en in het magazijn. Tijdens het persproces laten de gekleurde aanslagringen automatisch los, waardoor u zelfs op een afstand van enkele meters direct ziet op de verbinding veilig geperst is.

Uponor RTM fittingen met geïntegreerde persfunctie

Een van de fittingen binnen het Uponor Meerlagenleidingassortiment is de Uponor RTM fitting voor leidingdiameters van 16 tot 32 mm. Dankzij de in de fitting geïntegreerde persfunctie, kan deze fitting worden gekoppeld zónder persgereedschap. U kalibreert de leiding en steekt deze in de fitting. Een klikgeluid en de losgeschoten gekleurde veiligheidspen bevestigen de correcte verbinding. Snel, veilig en zonder persgereedschappen!

Per direct uit voorraad leverbaar bij uw Leidinggroothandel !!

Terug
login