Over ons    |    Informatie    |    Contact

Project Boumaboulevard, Europark Groningen

donderdag 16 mei 2013

In 2012 heeft de gemeente Groningen o.a. met BAM techniek een haalbaarheidsstudie gedaan voor een groot Warmte-Koude (WKO) Opslagsysteem op het Europark met een positief resultaat! Op dit moment word er ca. 350 meter WKO leiding gelegd langs de gehele boulevard.

Er worden koppelingen gemaakt met de Euroborg, Alfa College en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SoZaWe). Volgens schattingen kan er straks maximaal 250m³ per uur uit de bodem onttrokken worden voor ca. 1000 kW (1 mega watt) aan warmtepompvermogen om de diverse gebouwen te verwarmen en koelen.

Daarnaast leverde De Leiddinggroothandel aan aannemersbedrijf Koen Meijer b.v. het Natudrain boom-verankersysteem, de PE leidingen, fittingen, gereedschappen en een bouwplaats container.

Ook leverden we trekputten, kabelbeschermbuis, en glasvezelkabel om de diverse systemen met elkaar te kunnen laten communiceren.

Al met al hebben de hoogwaardige producten uit het productassortiment van ''sterke merken" van De Leidinggroothandel een mooie bijdrage weten te leveren aan de verbetering van de Boumaboulevard. En daar zijn we trots op.

Terug
login