Over ons    |    Informatie    |    Contact

GIJS Bears speelt tegen Beatrix Kinderziekenhuis

woensdag 25 april 2012

Op dinsdag 24 april speelde GIJS Bears Groningen onder leiding van coach Henk Keijzer, alias Beertje, in het UMCG tegen het Beatrix Kinderziekenhuis. De spelers lieten tips en trucs zien, deelden handtekeningen uit en spelen een wedstrijd tegen de kinderen die in staat waren om mee te spelen. De kinderen werden door het ziekenhuispersoneel ondersteun.

In het Beatrix Kinderziekenhuis worden ernstig zieke kinderen behandeld. Om de zinnen van deze kinderen te verzetten en hen zich even niet ziek te laten voelen hebben het Beatrix Kinderziekenhuis, GIJS Bears Groningen en de Groningen City Club de handen ineengeslagen en een leuke en onbezorgde middag voor de patientjes bedacht. De spelers deden er alles aan om de kinderen bij hun spel, tips en trucs te betrekken. Na afloop kregen de kinderen van De Leidinggroothandel een tasje met inhoud aangeboden, waaronder vrijkaartjes voor het bijwonen van een wedstrijd van GIJS bears.

Voor GIJS Bears Groningen was het de eerste keer dat zij zich op deze manier aan kinderen presenteerden, voor het Beatrix Kinderziekenhuis en Groningen City Club de derde keer. In 2011 hebben zij voor het eerst de handen ineengeslagen om de zinnen van de zieke patientjes in het Beatrix Kinderziekenhuis te verzetten.

Woensdagvond 25 april is een verslag uitgezonden door TV Noord. Deze is terug te zien via Uitzending Gemist van RTV Noord (vanaf 14:17 minuut).  

Logo Gijsbears Groningen City Club en Beatrixkinderziekenhuis

Terug
login