Over ons    |    Informatie    |    Contact

De Leidinggroothandel en REHAU gaan de samenwerking aan

woensdag 26 augustus 2015

Inspelend op de behoefte vanuit de markt hebben De Leidinggroothandel en REHAU besloten om vanaf september 2015 de handen ineen te slaan. De Leidinggroothandel heeft het RAUPIANO PLUS assortiment van REHAU op voorraad genomen. Het complete assortiment is vanaf nu direct uit voorraad leverbaar!

 

Rust is een kwaliteit van leven
RAUPIANO PLUS is een geluiddempend binnenhuis rioleringssysteem, met RAUPIANO PLUS vermindert het waar te nemen geluidsniveau. De volmaakte balans tussen geluiddempende materiaaleigenschappen en een unieke bevestigingstechniek zorgen ervoor dat hinderlijke stromingsgeluiden worden voorkomen.

 

Overtuig uzelf op de huisbeurs van De Leidinggroothandel Haaksbergen
Kom langs op de huisbeurs van De Leidinggroothandel op donderdag 3 september en maak kennis met het RAUPIANO PLUS systeem. Tot dan!

 

Geluidsisolatie op het hoogste niveau met RAUPIANO PLUS
Rust is een kwaliteit van leven. Bij het toepassen van geluiddempende binnenriolering vermindert het waar te nemen geluidsniveau. De volmaakte balans tussen geluiddempende materiaaleigenschappen en een unieke bevestigingstechniek zorgen ervoor dat hinderlijke stromingsgeluiden worden voorkomen.

 

Compleet, universeel en eenvoudig
Een omvangrijk buis-, fitting- en toebehorenprogramma toepasbaar van eengezinswoningen tot grote objecten. Alle afmetingen van DN 40 tot DN 160 kunnen aangesloten worden op andere traditionele binnenhuisrioleringssystemen. De RAUPIANO buizen en fittingen kunnen m.b.v. de steekmofverbinding eenvoudig in elkaar geschoven worden. Hierdoor worden de installatietijd en de installatiekosten aanzienlijk beperkt.

 

Robuust en zeker

Dankzij hun hoge stijfheid zijn de RAUPIANO buizen bijzonder geschikt voor transport, opslag en verwerking. Dit zorgt voor een eenvoudige installatie en voorkomt dat horizontaal geïnstalleerde buizen doorbuigen.

 

Koudebestendig

Door de uitstekende koudebestendigheid waarborgen de buizen een hoge bouwplaatsbestendigheid, ook bij lage temperaturen. De RAUPIANO buizen hebben een breukveiligheid tot - 10 C.

 

Hoge bestendigheid

Het materiaal kenmerkt zich door een hoge chemische bestendigheid met pH-waarden van 2 (zuur) tot 12 (basisch). Naast de chemische bestendigheid is de buis ook bestand tegen water met temperaturen tot 90 C (kortstondig 95 C).

 

Stabiel en functioneel

De uiterst gladde en schuurbestendige binnenlaag van de buis zorgt ervoor dat deze vrij blijft van afzetting en aanslag. De speciale coating verhoogt de stroming in het buizensysteem. De stijve middenlaag is geluiddempend. De UV-bestendig buitenlaag is slagvast en schok- en weerbestendig.

 

De ultieme geluidsisolatie met RAUPIANO:

  • Meerlagentechnologie
    De bijzonder stijve en geluiddempende middenlaag verhoogt de massa en beperkt het geluidsniveau aanzienlijk.

  • Luchtgeluiddempende verdikking in de bochten
    Verdikte en stromingstechnisch geoptimaliseerde vormdelen zorgen voor een optimale afvoercapaciteit en lage stromingsgeluiden.

  • Gepatenteerde geluidsisolerende bevestiging
    De bevestigingstechnologie zorgt voor een vaste verbinding op de muur. Door gebruik van de gepatenteerde, hoogisolerende bevestigingsbeugels wordt de geluidsoverdracht op de montagemuur aanzienlijk beperkt.

Terug
login